Heips kaikki kamut !

 1886791.jpg

 Tänään olen ollut tosi pirteä ! Varmaankin olen nukkunut hirveän hyvin yön, koska vasta iltapäivällä menin tähän sängyn päälle nukkumaan. Kuten huomaatte, tässä sängyn peiton päällä on ihanan pehmee filtti ja arvatkaas mitä, siinä filtissä on tosi suuri kissan pään kuva, UPEA !!!  Usein öisin nukun olohuoneessa semmoisen turkistaljan päällä, mutta myös aika usein sohvallakin filtin päällä tai sitten mamuliinin sängyssä jalkopäässä, ihan kuin koira  ;) Ja mikä tosi tärkeää, aina pitää olla jotain pehmeää allani  ! Enhän ole poikkeus, eikös kaikki kisulit tykkää niin ?

Onkohan muuten kaikki uusimmat kissakaverit tietoisia, että täällä huushollissa on myös MARSU !  Mimmi on sen nimi ja ennen niitä oli kaksi, Wilma ja Mimmi, mutta valitettavasti Wilma kuoli huhtikuussa  :(  Ikävää siksikin, että silloin kun niitä oli kaksi, tapasin mennä niiden häkin luo irvistelemään ja kieltänikin kai näytin niille, mutta nyt en oikein kehtaa, kun Mimmi on yksin, vaikka kyllä mä joskus ihan vähäsen  ;)

 1886694.jpg

 Näette kuvankin, miten tapaan istua häkin vieressä  :))  Haluatte muuten varmaankin nähdä kuvan Mimmistä, joten tässä hän on !

 1886795.jpg

 Eihän nyt vaan kaikki kamut naura mulle, kun laitoin marsusta kuvan !

Heippalihei vaan ja voikaahan kaikki oikein hyvin ja leppoisaa illan jatkoa !!!