Heissulivei kaikille !!!

Mami on ollut taas hieman laiska kirjoittamaan, mutta sanotaanpas, että parempi myöhään kun ei milloinkaan ;)

1979837.jpg

 Tälleen olen löhöillyt parvekkeen tuolilla joka päivä ja nauttinut syksyn auringosta :D Tulee aina niin mahtava fiilis kun saa haukata raitista ilmaa ! Huomenna kuulemma mamin kanssa mennään parvekkeelta ottamaan loppuja kukkasia, ovatkin niin ruman näköisiä siellä että oikein meikäpoikaakin hävettää !!

 1979855.jpg

 Sitten olohuoneen ikkunalla eli siellä mun viidakossa oleilen myös tosi paljon ! Sieltä on niin kiva katsella ohi meneviä ihmisiä ja kissoja sekä lintujakin aina lentelee justiin nenäni edestä :)  Muuten mami tämän kuvan otti ihan pari päivää sitten ja kaikissa ehdin laittaa pääni piiloon, hi hi  :)  Tykkään että salamavalo ottaa niin silmiinkin.

Mami tykkää että tämä blogi on taas kamalan hidas ja takkuilee, ootteko te muutkin huomannut saman ? Äsken kun musta laitettiin kuvagalleriaan kuvia, ei meinannut onnistua ollenkaan :(  Mutta jospa kaikki onkin yhtä aikaa nyt blogeillaan niin siksi tämä hitaus .

Nyt en jaksa enempää kertoo kuulumisia eikä ole edes oikein tapahtunutkaan  mitään järisyttävämpiä, joten sanonpa heippalihei kaikki kamut, teidän omistajat ja kaikki kissan mieliset ;)  Hyvää fiilistä alkavalle viikolle !!!