Heips kaikki kamut ja mirriystävät !

 Mua väsyttää, täällä on siis aivan kaamee ilma, vettä tulee ikkunaan kauheella metelillä ja siksi mä nukun !

 1950055.jpg

 Enks ookin tässä ihan niinkuin miettisin samalla ;) Mutta tälleen mää usein nukun tässä silkkipeiton päällä !

Mää kuulin tänään , että tuo Reetin äiti aikoo tehdä kalenterin ja määkin ilmoittaudun sitä kalenteria somistamaan kuvallani  :D  Tulin mamin kanssa toooosi iloiseksi siitä , kiva kiva, sitten kiva katsoa siitä kalenterista hienoja kamujen kuvia :)

Mutta eilen ei paljoa naurattanut :( . Se upee pihlaja joka oli tässä meidän ikkunan takana ja jossa oli tilhiä ja muita lintuja ja joita mää ruukasin tiirailla tosta ikkunasta, se on nyt ihan RUMA, YÄK YÄK ! Jotkut miehet sen sahasi rumaksi ja nyt siinä on vaan semmoiset tyngät, ei oksia ollenkaan eikä niitä punaisia pihlajanmarjojakaan ! Ihan hävettää kun mun ikkunan takana on tommonen puu !

 1950057.jpg

 Tässä musta vielä tämmöinen kuva, jossa mää makoilen tämän ihanan pehmeen taljan päällä :)  Toisinaan nukun tässä ihan  koko pitkän yön ja tiedättekös mitä tuo mami aina sanoo silloin, noh se sanoo, että siinä taas turkis makaa turkiksen päällä  :D

Ei mutta nyt alkoi taas ramasemaan ja tuo kaamee sade vaan piiskaa ikkunoita, huomenna voi olla jo vaikka sitä valkoista juttua tuolla maassa !

Heippalihei ja voikaahan hyvin ja nautitaan siitä, että meillä on hyvä, lämmin koti ja rakastavat ihmiset  ! :)