Tervehdys kissakamut pitkästä aikaa !

Ja tiedättekös mitä, tänään yksi kamuistani täyttää 4 VUOTTA !

 1969524.jpg

 ONNEA, ONNEA TIIKERI !!!  Tässä mamin kanssa ojennetaan sulle tämmöinen kortti ja toivotetaan sulle hyvää synttäripäivän jatkoa !!!

No niin - ja sitten arkisempiin aiheisiin ! En tiedä miksi mami on ollut taas niin väsynyt ja saamaton, ettei ole mun blogiini kirjoittanut mitään :(  Mutta nyt saa kirjoittaa että tangetit sauhuaa, hi hi ! Sillä on tänään vapaapäivä joten jotain tekemistä pitää keksiä, ettei mene päivä ihan pipariksi. Arvatkaa mitä, mä itse löhöön sängyssä vielä :D :D

Me ollaan oltu maanantaista lähtien kolmestaan kotona, siis mä, mami ja Mimmi-marsu, koska papi lähti etelä-Ruotsiin asti tapaamaan kahta pientä äskettäin syntynyttä lastenlapsiaan  ;)  Niiden nimet on Eila ja Freja  :)  Mami oli maanantaina ja eilen aamuvuoroissa ja niin nopeesti kun tuli kotiin, pistin hepuliksi, pingoin ympäri huoneistoa ja mölysin, hi hi  :) Mami sanoi mua mölypääksi :(  Olihan rumasti sanottu kissalle joka oli ollut yksin, tai lähes yksin kotona  7-8 tuntia  !  Muuten tuo kuva tuossa vasemmalla puolella, eli käyttäjäkuvani, jonka mami vihdoin viimein sai lopuksi laitettua kovan vinkumisen jälkeen, siinä katson yhtä pientä vauvaa, Alexanderia, kun se käärö makasi meidän sohvalla !!!  Se Alexander on mamin tytön poika, mamin muru, kuten mami tapaa sanoa, enks mää oo sitten muru !

IIIIK, nyt tiedän justiin, että tälleen kun kirjoitan taas, varmaan tulee Ladyltä ja sen mamilta vaikka minkämoista kommenttia  :)) Niiden mielestä mä varmaan taas purnaan tyhjää ;)

 1886650.jpg

 Tässä lopuksi musta vielä kuva, jossa loikoilen sohvan tyynyllä näin kommeesti ;)

Hyvää päivän jatkoa mirrikamut ja terkkuja myös omistajilleen ! Ja vielä pakko sanoa, että IHANAA kun on niin tosi rakkaita kisuystäviä täällä !  Morjesta vaan ja  kuullaan taas !