1946545.jpg

 Kaarina ja Lady ovat kutsuneet minut seuraavaan tämmöiseen kerhoon :))

Tehtäväntahto :  "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä ( tai kissaa ;)  , jotkan haastan tekemään saman perästä.  Heidän tulee myös kirjoittaa säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset (kissat) tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

 

Muutama paljastus minusta  :D

1. Joka kerta kun käyn hietalaatikolla, varsinkin sen "isomman" asian jälkeen, juoksen kun raketti pitkin huoneistoa ja purisen, prrrrrrr  .  Mistä moinen johtuu, ihmettelee aina mamikin .

2. Kun minut otetaan parvekkeelta sisälle, osoitan mieltäni raakasti, kuten papi sanoo, tulen sieltä hyvin , hyvin hitaasti, korvat luimussa, suu supussa ja venyttelen jalkojani oikein pitkään aina yhtä tassua kerrallaan tietenkin ja siten saan sen sisälle tulon venymään toooooodella pitkäksi !

3. Ihan pienestä asti mulla on ollut semmonen erikoinen tapa, että heitän päätäni ylös ja taakse jonkin huomioituani, esim. kopaus pöydälle tai hiiren nähtyäni . Tämä on kuulemma mamista ja papista hassun näköistä ja aina ne nauraa mulle silloin :)

4. Joka ainoa aamu kun mami syö aamupalaa ja silloin tapaa olla aina juusto siinä leivän päällä, menen istumaan mamin viereen ja katson hyvin anovasti mamia silmiin ja ikäänkuin pyydän, että saanhan palasen ja saanhan minä aina hyvin, hyvin pienen palasen.

5. Mää oon veskivahti ! :) Ja se tarkoittaa sitä että mami kun menee sinne, mää jään oottamaan oven taa ja olen siinä niin kauan, kunnes se tulee sieltä ja ihan kuin kuuntelisin, mitä se tekee siellä ;)  Joskus teen saman papillekin, mut useimmin mamille :)

 Tässäpä näitä joitain ja onhan niitä paljon , mutta kun en nyt näin yhtäkkiä muista kaikkee !

 

TERVETULOA SIIS OMITUISTEN OTUSTEN KERHOON !!!

                             1751714.jpg

                              Sydmellnisenteen2.gif

                              Photobucket

                              Photobucket

                              1884277.jpg

 Ja haluan vielä yhden bonusosallistujan , Lady Fia Amandan , eli sisareni kissaneidon.

 Kaikille rattoisaa päivän jatkoa ! :D