Morjensta kamut !

 2057760.jpg

 Hi hii, tulinpa kurkkaamaan että mitä teille kamuseni kuuluu !

Tälleen tapaan usein kurkistella, kun olen parvekkeella, makoilen ikkunalaudalla ja välillä kurkkaan makuuhuoneeseen justiin näin :D

Mutta nyt on niin kylmä että tänäänkin kun pääsin sinne, en ollut kauankaan kun tulin sieltä viivana sisälle, meinasi tassut paleltua :O  Ensin vonguin sinne ja hypin oikein partsin ovee vasten, ennekuin tuo mami älysi päästää mut sinne !  Eilen täällä satoi vähän lunta, senverran että maa on valkoinen ja prrrr kun tuntuu kylmältä !!

Eilen tähän pihaan jossa me asutaan, tuotiin jo semmoinen puu :)  Mami sanoo että se on joulukuusi. On siinä jotain  lamppuakin roikkumassa, mutta ei ne pala vielä, vasta adventiksi luulisin.

Mä sain tänään semmoisen leluhiiren, mutta en välitä siitä sitten pätkääkään ! Ensin vain vähän nuuskasin sitä, mutta ei sytyttänyt mua leikkimään mokomallakin lelulla, kaikkee nuo mami ja papi mulle ostaakin, höh !

 1950034.jpg

 Tässä musta tämmöinen kuva, joka on otettu jo pari vuotta sitten, luulisin ;) Vartioin tässä kahvipannua. Nyt meillä ei oo enää näitä sinertäviä tapetteja keittiössä, vaan kellertävät .

 Heippalihei taas ja ollaanpa taas pian kuulosalla ja voikaa hyvin !!!