2194381.jpg

 TERVEHDYKSEN TUULAHDUKSET KAMUT !!!

 Voi tätä oon oottanut, että alkaa vuosi 2009 ja saan laittaa uudesta kalenteristani ensimmäisen, eli tammikuun esiin ! :D  Onhan söötti kuva ja nyt on sitten vuoden jokaiselle kuukaudelle uusi sivu ;)  Ja tämänhän on toteuttanut Reeti ja Reetin äiti ! IHANA !!!

Nyt on JO toinen päivä tammikuuta, hi hi, ja se uudenvuoden aatto ei nyt täällä ihan niin kauhee ollutkaan kun luulin. Mutta kerran säikähdin tuolla olohuoneen ikkunalla ja otin oikein spurttilähdöt sieltä, kun oikein räsähti ja vingahti ohi korvieni :(  Mutta ONNEKS ei enää koko yönä kuulunut mitään, sain sentäs suhtkoht normaalit yöunoset :)

Nyt sitt uusvuos ja lupaan tuolla mamilla kirjotuttaa mun blogiani ainakin yhtä ahkerasti kun viime vuonnakin, ellei hieman ahkeramminkin ;)  Ja kuviakin tulen laittamaan samalla mitalla, niih !

 Mamin pitää mennä kuulemma just nyt laittamaan päivän sapuskaa, joten toivotan kaikille teille hyvät kamut ja teidän ihmisille oikein mukavaa , reipasta alkanutta tätä vuotta ja voikaahan oikein hyvin, jokainen !!!