Sydän raastavaa surua täynnä ilmoitan että meidän Elvis on poistunut tänään luotamme, vaan ei koskaan sydämistämme  :(  Elvis voi viimeiset viikot tosi huonosti ja katsoimme Elviksen parhaaksi että sai nukkua ikiuneen . <3  Elviksen lähtö tapahtui hyvin rauhallisesti ja kauniisti minun ja siskoni läsnäollessa , silittelimme viimeiseen asti rakasta silkkiturkkia ja eron hetki oli todella raskas .

Mutta kaikki ne kauniit muistot 16 vuoden yhteiseltä ajaltamme kantaa surussa eteenpäin, joskin jokainen muisto tekee tässä vaiheessa äärettömän kipeää. Elvis oli oikea mamin kultsipuppeli , oli ihailtavan sisukas ja taisteli monien sairauksien läpi mutta tätä viimeisintä maksasairautta ei jaksanut enää , vaan voimat alkoi hiipumaan päivä päivältä.

Kiitän kaikkia teitä Elviksen blogissa mukana olijoita, tämä blogi tulee säilymään, joten jättäkää viestiä milloin siltä tuntuu. Sanoin Elvikselle tänään eläinlääkärissä että vie kaikille edellä menijöille sateenkaarisillalle terveisiä, erikoisesti Reetille, Ladylle, Mirrelle ja Simballe <3 Hyv%C3%A4sti%20Elvis%20011.jpgHyv%C3%A4sti%20Elvis%20007.jpgHyv%C3%A4sti%20Elvis%20012.jpg