Mjaauuu-tervehdykset kaikille teille !

Me ollaan tuon mamin kanssa kirjoiteltu vähän kertomusta musta ja sitten ei olla oikein ehditty kirjoittamaan päivitystäkään, mutta nyt kirjoitetaan  :) Äsken laitettiin yksi kuva mamista ja minusta sinne sivulle, jossa kerroin itsestäni  ja se kuva on otettu tänään, joten ihan tuore kuva on ;)

 1935326.jpg

He he, tässä saan oikein NUUSKIA papin ojentamaa kassleripalasta  :D Mutta en mä siitä oikein suuremmin tykkää. Ja tämäkin kuva on otettu tänään  !  Mä ruukaan olla usein pöydällä ja istua tai maata nöpötän siinä ja katselen, kun mami ja papi syö ja jos on vaikka kalaa, silloin saan palasen ja siitä tykkään, varsinkin lohesta, nami nami ! 

 1935327.jpg

 Mun eteeni työnnettiin myös vesilasi, mutta ylläri pylläri ! :o en ollut siitä moksiskaan ! Ja yleensä tapaan hyvin nopeasti kielelläni lipittää lasista vettä  :)  Mutta täytyy sanoa, että tässä vaiheessa olin jo aika uninen ja pian kipitinkin makuuhuoneeseen päiväunosille.  Parvekkeella olo ja runsas raksujen rouskuttelu alkoi niin ramasemaan. Eipä tässä sitten ihmeempiä muuta kun heipparallaa vaan kaikille, voikaahan hyvin ja mahtavaa syksyistä fiilistä !!!