Tervehdys kamut ja kaikki kisuystävät  !

Tuli mieleeni taas yksi juttu, jonka haluan "selvittää" teille sanoin ja kuvin, sillä sanotaanhan, että kuvat puhuu puolestaan !  :D  Noh, aloitetaas !

 1886754.jpg

Mää täytin ympyriäiset 9 vuotta heinäkuun viimeinen päivä ja sain synttärilahjaksi tämmöisen minttukäpälän ! He he, näettehän sen tässä edessäni ! Se on turkkinen toiselta puolelta ja tykkään sitten aivan kamalasti kaikesta joka tuoksuu mintulta, niinkuin nyt varmaan kaikki mirrit  :) Melskasin sen kanssa ja menin aivan huppeliin, niin ainakin mami sanoi  ;)

1886759.jpg

 Leikin tuon käpälän kans kissa-hiirileikkiä ja välillä käänsin sille selkänikin ja olin kuin en olisi sitä huomannutkaan, sitten taas käännyin ja..........

1886755.jpg

 huomasin "uhrini" olevan paikoillaan ja melskasin sen kanssa niin kauan kunnes siinä oli tippaakaan sitä mintun tuoksua, sitten siihen vähän kyllästyinkin ja menin nukkumaan, he he ! :) Näette muuten tässä tämmöisen turkistaljan, sen päällä usein nukun ! Se on mun matto !! Usein tamppaan ja möyhennän sitä että turkikset siinä vaan pöllyää ja onpa siitä lähtenyt isompikin palanen, no ei haittaa, tuo kun on loppuun kulunut, saan taas uuden taljan, niin on mami luvannut  ;)

Nyt riittää sepustukset tälle kertaa ja lopuksi toivotamme Hellu-mamin kanssa kaikille kisuille ja omistajilleen HYVÄÄ VIIKONLOPPUA JA MAHTAVAA FIILISTÄ !!!